Bockbier avond

Op zaterdag 23 oktober bent u van harte welkom op de Bockbier thema avond. Tijdens deze avond worden er diverse verrassende gerechten geserveerd waarin bockbier is verwerkt: 

Huisgemaakt bockbierbrood met smeersel
***
Proeverij van:
Gerookte makreel met avocado en crème fraîche
Pompoentaart met pecannoten
Bitterbal van bockbierrisotto en grove mosterd
***
Gegrilde rode mul op linzencurry en crème van topinamboer
Langzaam gegaarde kalfswang in bockbier met pastinaakpuree, zilveruitjes en paddenstoelen
Blue Stilton kaas op roggebrood met appelstroop
Suikerbrood met stoofpeer en karamel-toffee ijs

Ontvangst vanaf 18:30 uur. Het diner start om 19:00 uur.

Reserveren kan bij de brasserie, per mail via brasserie@dehoogerotterdamsche.nl of telefonisch via 010 – 522 00 52. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. De kosten bedragen € 47,50 p.p.