Diner voor thuis

Afhaalgerechten: 24 t/m 27 februari

Vanaf 24 februari zijn er weer heerlijke afhaalmaaltijden beschikbaar.
Bestellen kan telefonisch 010 – 522 00 52 of via Whatsapp 06 – 15 52 30 52 – start chat tot 17.00 uur de dag ervoor. U kunt uw bestelling ophalen op de dag zelf tussen 15:00 uur en 17:00 uur.

woensdag 24/2 t/m zaterdag 27/2 – € 17,- (voor 2 personen)

Nasi schotel met kipstukjes in pindasaus, kroepoek en atjar
of
Goulash schotel met donker bier en groentenrijst

vrijdag 26/2 en zaterdag 27/2 dessert – € 3,50 per persoon
Extra pure chocolade mousse

De Quarantaine Borrelbox: 4 t/m 6 maart

€ 30 voor twee personen

Wij helpen u in deze tijd van veel thuis zijn, graag aan een gezellig ontspanningsmoment. Geniet aan het eind van de week van een uitgebreide borrelbox, die gevuld is met heerlijke gerechtjes voor thuis op de bank!

  • De box bestaat uit een variatie van heerlijke hapjes en broodjes.
  • De box is voor 2 personen en kost € 30 per box.
  • De box is af te halen op donderdag 4 maart, vrijdag 5 maart en/of zaterdag 6 maart.
  • U kunt een box tot uiterlijk 1 maart bestellen.

De inhoud van de borrelbox is als volgt:

  • Spiesjes van gehaktballetjes
  • Caprese spiesjes
  • Mini cocktail van rivierkreeftje
  • Carpaccio bonbon
  • Gegrilde aubergine met mozzarella & pesto
  • Nacho’s met kaas en guacamole

Daarnaast wordt de box aangevuld met diverse soorten kaas, worst, rauwkost, groentechips, brood, dips, nootjes en 2 piccolo prosecco!

Bestel hem snel en geniet van een heerlijke borrel!

Après-Ski menu: 12 & 13 maart
€ 27,50 per persoon

Aperitief: flesje Flügel

Voorgerecht
Torentje van rösti met crème fraîche, ijsbergsla en een roos van gerookte zalm 

Hoofdgerecht
Stoverij van rundvlees met wintergroenten
Appel-perenmoes, aardappelpastinaak puree en witte koolsalade

Dessert
Warm taartje van donkere kersen
Mini Jägermeister 

Te bestellen t/m maandag 8 maart.

Afhaalgerechten: 17 t/m 20 maart

woensdag 17/3 t/m zaterdag 20/3 – € 17,- (voor 2 personen)
Spareribs, maiskolf, gepofte aardappel, knoflooksaus
of
Gekonfijte eendenbout, spekjes, gebakken krieltjes
Schorseneren a la crème

vrijdag 19/3 en zaterdag 20/3 dessert – € 3,50 per persoon
Chipolata pudding.