Fittingdagen Titleist & Taylormade

Fittingdag Titleist

Titleist heeft een brede lijn aan clubs, die zowel in de tas van een hoge handicapper als bij Joost Luiten kunnen passen. Door een fitting te boeken kunnen we de juiste combinatie van shaft en club vinden bij jouw swing om het maximale uit je spel te halen.

Zaterdag 20 juni tussen 11:00 en 15:00 uur komt Titleist op bezoek, en we bieden jou de kans op een uurtje doorlichten van je huidige en  toekomstige mogelijkheden. Maak via de inschrijfbutton een afspraak voor een vrijblijvende fitting. Vol = Vol

Fittingdag Taylormade

Taylormade heeft voor iedere golfers wat wils. Van Tiger Woods tot jij en ik. Door een fitting te boeken kunnen we de juiste combinatie van shaft en club vinden bij jouw swing om het maximale uit je spel te halen.

Zaterdag 27 juni tussen 11:00 en 15:00 uur komt Taylormade op bezoek, en we bieden jou de kans op een uurtje doorlichten van jouw huidige en  toekomstige mogelijkheden. 

Fittingen volgens huidige Corona richtlijnen, alleen op afspraak en met 1 persoon. We nemen ruimer de tijd zodat we na afloop alles schoon kunnen maken voor de volgende fitting. Dus geef je snel op want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld je aan door te mailen naar: fittingcenter@golfconsult.nl