Samen Trainen

Deze winter start Golfclub De Hooge Rotterdamsche met groepstrainingen. Daarbij komen alle onderdelen van het golfspel aan bod. Het doel van deze trainingen is in groepsverband uw spelniveau te verbeteren en het spelplezier te verhogen. Daarnaast is dit een goede gelegenheid om in een ontspannen sfeer andere leden te leren kennen.
Of u nu op jacht bent naar een lagere handicap of de punten niet zo belangrijk vindt; iedereen vindt het leuk als er wat slagen beter lukken tijdens een rondje golf! Door deelname aan deze groepstrainingen maakt u natuurlijk een betere start aan het voorjaar. Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat een wat hoger spelniveau tot meer plezier leidt waardoor we vaker spelen.

Voor wie

De training is bedoeld voor alle volledige- of twilightleden van De Hooge Rotterdamsche. Jong en oud, lage en hoge handicap, werkenden en gepensioneerden, etc. U kunt individueel inschrijven of als groep middels het digitale inschrijfformulier. Er is, indien gewenst, een papieren inschrijfformulier bij de receptie beschikbaar. Na inschrijving ontvangt u via de mail begin november de indeling van de groepen en de tijden samen met een betalingslink.

Groepstraining; geen golfles

Onder groepstraining verstaan wij samen een bepaald onderdeel van het spel oefenen. Elke groepstraining wordt begeleid door golfprofessionals maar zoals het woord al aangeeft is dit geen les.

Programma

  • Wat: 8 groepstrainingen
  • Groepsgrootte: maximaal 8 personen
  • Wanneer: start medio december t/m april 2020. 1 keer in 2019 en 7 keer in 2020.
  • Prijs: slechts ‚ā¨ 69,- per persoon voor 8 trainingen. I.v.m. het 30-jarige jubileum van de Golfclub sponsort de Golfclub deze keer een deel van de kosten.