Nieuwsbrief 14 juli 2020

Overstap naar E-Golf4U

De ondersteuning voor ons huidige softwarepakket online golf systems stopt binnenkort. Wij zullen daarom eind september / begin oktober gebruik gaan maken van E-Golf4U. E-Golf4U biedt een totaalpakket inclusief reserveringsmodule, wedstrijdmodule en ledenadministratie en wordt door 175 banen in Nederland gebruikt.

In samenwerking met de automatiseringscommissie zijn de voorbereidingen in volle gang.
Wij houden u op de hoogte van de voortgang en planning.

Annulering Bestuur & Commissiedag 2020

Helaas kan de Bestuur & Commissiedag dit jaar niet plaatsvinden i.v.m. het te volgen corona-protocol.

Het bestuur beraadt zich nog om alle commissieleden op een andere ludieke wijze te bedanken voor hun inspanningen voor de Club in 2020.

U hoort nog van ons!

Samen Trainen

Eind juni zijn de laatste trainingen van samen trainen afgerond. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen en ook uit de gehouden enquête blijkt dat er interesse in een vervolgaanbod is (bekijk de resultaten hier).

Wij gaan aan de slag samen met de golfprofessionals en de leden van de werkgroep en presenteren binnenkort een vervolgaanbod.

Wij danken alle respondenten voor hun feedback!

Uitslagen Strokeplay

Dames:
  1. Caya Huijbregts – 237 slagen (80-78-79)
  2. Lotte Hoekstra – 242 slagen (85-78-79)
  3. Bo Snel – 243 slagen (87-74-82)
Heren:
  1. Stijn Rhodes – 228 slagen (77-75-76)
  2. Arnoud Gast- 237 slagen (77-84-76)
  3. Ragnar Ragnarsson – 241 slagen (79-81-81)

De volledige uitslag vindt u hier.
Felicitaties voor onderstaande winnaars!  Mooi om te zien dan we in dit jaar 2 jeugdige Clubkampioenen hebben.

 Baanrecord dames: Bo Snel – 74 slagen!

Nieuws Wedstrijdcommissie

Clubkampioenschappen Strokeplay Senioren – 15 en 16 augustus 2020
Voor een ieder die 50 jaar of ouder is voor 31 augustus 2020 is er op 15/16 augustus 2020 een eigen Clubkampioenschap Strokeplay. Dit CK wordt gespeeld  over twee rondes: één op zaterdag en één op zondag van de gele/rode tee. De inschrijving staat al open.

Zondag 2 augustus  – Handicartwedstrijd
Zoals in de vorige nieuwsbrief reeds aangekondigd, wordt op 2 augustus a.s. de handicartwedstrijd gespeeld. U kunt zich per koppel inschrijven. De wedstrijdvorm is greensome stableford, waarbij beide spelers afslaan en vervolgens om en om de hole uitspelen. Als u geen playing partner aangeeft, wordt u door de wedstrijdleiding ingedeeld. Het inschrijfgeld bedraagt 5 Euro per persoon, welke van te voren dient te worden overgemaakt op rekeningnummer NL30RABO0327731184 t.n.v. Golfclub De Hooge Rotterdamsche ovv Handicart.

Fittingdagen Mizuno & Wilson Staff

Mizuno – 17 juli
Er wordt gezegd dat Mizuno hét ijzer merk is, maar de Mizuno houten zijn minstens zo goed geworden. Kom langs en ervaar het zelf! Door een fitting te boeken kunnen we de juiste combinatie van shaft en club vinden bij jouw swing om het maximale uit je spel te halen.

Vrijdag 17 juli tussen 11:00 en 15:00 uur komt Mizuno op bezoek, en we bieden jou de kans op een uurtje doorlichten van jouw huidige en toekomstige mogelijkheden. Maak via deze link een afspraak voor een vrijblijvende fitting. 

Wilson Staff- 18 juli
Wilson Staff is zeer de moeite waard om te proberen. Ze maken goede vergevingsgezinde clubs maar ook hele strakke blades. Door een fitting te boeken kunnen we de juiste combinatie van shaft en club vinden bij jouw swing om het maximale uit je spel te halen.

Zaterdag 18 juli tussen 11:00 en 15:00 uur komt Wilson Staff op bezoek, en we bieden jou de kans op een uurtje doorlichten van jouw huidige en toekomstige mogelijkheden. Maak via deze link een afspraak voor een vrijblijvende fitting. 

De Hooge Rotterdamsche in beeld

Van o.a. leden en greenkeepers krijgen we regelmatig prachtige foto’s toegestuurd. Graag laten we u mee genieten van deze mooie plaatjes.