Nieuwsbrief 23 oktober 2020

Online ALV 26 oktober 2020 om 20.00 uur

U heeft gisteren via de email van ONLINE ALV een uitnodiging ontvangen voor de online Algemene Ledenvergadering.

Het bestuur vindt het belangrijk dat alle leden inloggen (klik op inloggen onderaan de mail) en bij deze alsnog een oproep om dat te doen. U kunt dit nu alvast proberen, indien het niet lukt of als u de mail kwijt bent, neem contact op met info@online-alv.nl of bel met 085 1302945.

De certificaathouders kunnen online tijdens de online ALV stemmen of door een volmacht in te vullen en in te leveren bij het secretariaat vóór 26 oktober om 12.00 uur!  

U treft hier de 2 mogelijkheden van de volmacht aan:

Indien u de volmacht aan een ander lid of aan het bestuur heeft gegeven, kunt u tijdens de online ALV niet meer stemmen (stemgewicht 0).

Overstap naar E-Golf4U

De ondersteuning voor ons huidige softwarepakket Online Golf Systems stopt binnenkort. Wij zullen daarom vanaf begin november gebruik gaan maken van E-Golf4U. E-Golf4U biedt een totaalpakket inclusief reserveringsmodule, wedstrijdmodule en ledenadministratie en wordt door 175 banen in Nederland gebruikt.

Vorderingen
Er zijn inmiddels behoorlijke vorderingen gemaakt met de overgang naar het E-Golf4U:

  • De lidmaatschapsgegevens uit OGS worden deze week overgezet.
  • De Qualifying-kaarten, die nu nog gelopen worden, zullen later ook nog overgezet worden.
  • De receptie, administratie en sommige commissieleden zijn getraind.

Wat gaat er verder nog gebeuren?
In tegenstelling tot OGS, gebruikt E-Golf4U geen lidnummer, maar een persoonscode. Deze persoonscode bestaat uit de eerste vier letters van uw achternaam plus een volgnummer, bijvoorbeeld GRAA3.

Binnenkort ontvangt u een mail met daarin uw persoonscode en wachtwoord. U krijgt één inlogcode voor zowel de ledenwebsite als voor de reservering van starttijden. In deze mail wordt ook uitgelegd hoe u starttijden kunt reserveren, zich voor wedstrijden kunt aanmelden en Qualifying-kaarten kunt registreren.

E-Golf4U heeft een koppeling met Golf.nl. Scores die u invoert in de app, worden ook verwerkt in E-Golf4U. De website is aangepast, zodat u direct toegang heeft tot E-Golf4U. Tevens komt er een app voor uw telefoon of tablet beschikbaar. Daarover wordt u nog nader geïnformeerd. 

Golfer wil meer keuze

Editie #16 van Golfmarkt staat online! In dit, zeker ook voor golf, enerverende ‘coronajaar’ gebeurt er van alles in de golfbranche wat onder meer ook terug te lezen valt in het najaarsnummer van Golfmarkt. Een kleine greep uit de onderwerpen.

Het product-differentiatieonderzoek van de NGF
Het product-differentiatieonderzoek van de NGF laat zien dat er een mismatch is tussen vraag van de golfer en aanbod van de clubs en banen. Maar liefst 81 procent van de bijna 200.000 ondervraagde golfers zonder baan vindt dat er voor hem of haar momenteel geen passend lidmaatschap is op een club met een golfbaan. En slechts 34 procent van de leden met baan zegt nog te kiezen voor hun huidige onbeperkt spelen lidmaatschap als er een passend alternatief is (lagere jaarcontributie tegen een beperkt aantal ronden).

Wereld Handicap Systeem
Het Wereld Handicap Systeem (WHS) vervangt het huidige EGA-systeem dat we gebruiken. U hoeft niet in detail te weten hoe het WHS werkt, het voldoet om het basisprincipe te kennen: De handicap wordt bepaald door het gemiddelde van je beste 8 prestaties in je laatste 20 qualifying ronden. De computer berekent dan je nieuwe handicap. Het kan zijn dat bij de transitie van het EGA-systeem naar het WHS je handicap verandert. 

Natuurlijk staan er nog veel meer interessante onderwerpen in de Golfmarkt. Lees deze en nog veel meer hier. 

Diner voor thuis

Helaas de brasserie is gesloten. U kunt de brasserie steunen door heerlijke afhaalgerechten te bestellen.

  • Elke woensdag en vrijdag heerlijke afhaalmaaltijden. De afhaalmaaltijden zijn geschikt voor 2 personen.
  • Elke zaterdag een 3-gangen diner. Te bestellen vanaf 2 personen of meer.

Bestellen kan telefonisch 010 – 522 00 52 of via Whatsapp 06 – 15 52 30 52 – start chat. Dit kan tot 17:00 uur de dag ervoor, het ophalen van de is op de dag zelf tussen 15:00 uur en 17:00 uur.

Woensdag 28 en vrijdag 30 oktober –€ 15-  (voor 2 personen)
Hazenpeper aardappelpuree, rode kool, stoofpeer
OF
Surinaamse Roti kip massala, bataat salade

Menu zaterdag 31 oktober – € 45,-  (voor 2 personen)
Zachte mousse van eend verpakt in serranoham met vijgencompote
Brioche brood
***
Varkenshaas met stroganoffsaus
Roseval aardappelen, groenten quiche, herfstsalade
***
Bavarois van speculaas en amandelspijs

Soepen – € 8 (liter) – Alleen afhalen op woensdag, vrijdag en zaterdag 
Rijk gevulde erwtensoep
Soep van de dag met plukbrood