Samen Trainen

De inschrijving is gesloten en de indeling is bekend. In totaal hebben we 216 deelnemers kunnen indelen in 27 verschillende groepen!
De indeling vindt u hieronder. Deelnemers ontvangen deze indeling binnenkort ook per mail. Heeft u nog vragen? Lees eerst de veel gestelde vragen hier of neem contact op via samentrainen@dehoogerotterdamsche.nl

Veel gestelde vragen

Welke clubs moet ik mee nemen naar de training?
Op de dag van uw training vindt u bij de ingang van de golfschool het thema van de training met de benodigde clubs.

Gaan de trainingen altijd door?
Zolang de baan- en/of oefenfaciiteiten geopend zijn gaat de training door. De golfprofessional houdt zoveel mogelijk rekening met de weerstomstandigheden en de te trainen spelonderdelen.
Extreme weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de baan- en/of oefenfaciliteiten gesloten zijn en de training niet door kan gaan. Trainingen worden dan altijd op een andere dag ingehaald. De laatste wijzigingen/updates per groep vindt u hier.

Moet ik mij afmelden als ik een keer niet kan?
U hoeft zich niet af te melden als u een keer niet kunt deelnemen.

Ik heb een les gemist, kan ik een les inhalen?
Helaas is het om logistieke redenene niet mogelijk om een les in te halen.

Ik heb nog niet betaald, heb ik iets gemist?
U hoeft niets te doen. Betaalverzoeken voor groepen en deelnemers die zich niet via de inschrijfmodule hebben ingeschreven volgen binnenkort via de e-mail.