Werkzaamheden

Op 20 maart start de renovatie van de green van hole 10. Het nieuwe ontwerp is in overleg gemaakt met architectMichiel van der Vaart. Het ontwerp biedt meer ruimte voor eerlijke pinposities en zorgt ervoor dat het steile talud aan de rechterzijde minder in het spel is. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat de green uitdagend genoeg blijft.
U speelt de komende periode op deze hole naar een wintergreen. De tweede negen holes blijven wel qualifying omdat het afstandsverschil zal worden gecompenseerd door een aantal teemarkers op verschillende teeboxen van de tweede negen holes naar achteren te plaatsen.

Bunkerrenovatie hole 15
De linker- en rechterbunker van hole 15 worden gerenoveerd met een ander type zand: hoekig bunkerzand dat minder wegspoelt en stabieler is dan het huidige zand. Dit is een pilot en bij tevredenheid worden in de komende 3 jaar alle bunkers met dit zand gevuld. Het doel is om uniforme bunkers met het juiste zand en de juiste hoeveelheid zand te creëren en om gelijkwaardige spelomstandigheden vanuit de bunkers te realiseren. De drainage wordt dan ook per bunker gerenoveerd.
De bunker aan de achterkant van green 15 wordt dichtgemaakt en ingezaaid en die bunker komt dus te vervallen.
De werkzaamheden zullen enkele dagen in beslag nemen. Tijdens de werkzaamheden speelt u naar de wintergreen.