Zelfstandigwerkend Kok

Sportieve kookgek gezocht!

Is koken je roeping en werk je graag op niveau? Dan ben jij wellicht onze nieuwe kok! Golfbaan – Brasserie De Hooge Rotterdamsche is naarstig op zoek naar een zelfstandig werkend kok die uitdagingen en het onverwachte niet schuwt.

Als golfbaanrestaurant spelen wij in op alle culinaire wensen van 1 tot 300 personen: golfers en niet-golfers, business en particulier. Naast full service horeca wordt er ook veel aandacht besteed aan de golfsport waar we onze medewerkers graag mee willen laten kennismaken. Je leert golfen van onze pro’s of je kunt al golfen en speelt het jaarrond gratis op onze fantastische baan.

De Hooge Rotterdamsche, de naam zegt het al, is een golfbaan met grote hoogteverschillen en on top jouw werkplek: een prachtige brasserie die uitzicht biedt op de fairways van de golfbaan en de skyline van Rotterdam.

Pas je in het plaatje en word je enthousiast van bovenstaande? Grijp dan nu deze unieke kans!

Per: Zo snel mogelijk! Zou leuk zijn als je er vanaf het nieuwe jaar bij bent en helpt met aanvulling van de gerechten op de kaart.

Salaris: Afhankelijk van ervaring & skills.

Heb je interesse om onze collega te worden?​

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en kan je snel aan de slag, solliciteer dan op deze vacature via brasserie@dehoogerotterdamsche.nl . Graag ontvangen wij jouw CV met motivatie vóór 31 maart 2022.

Informatie over de golfbaan kan je vinden op www.dehoogerotterdamsche.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.