Menu

vanaf 11:30 uur

Seizoensspecialiteiten

  • Soep van de dag – 8,50
  • Salade van de week – 14,50
  • Vegetarische verassing – dagprijs
  • Weekspecials – dagprijs

Salades

  • Krokante kip met meloen, mango en chili – 14,50
  • Tuinsalade met geroosterde groenten, hummus, amandelen en siepeljam – 14,50

Maaltijdsalade met rustieke frites + 5,00

Brood

  • Avocado toast met gerookte zalm, gepocheerd ei en zongedroogde tomaat – 14,00
    ook vegetarisch mogelijk
  • Serranoham met ingelegde rode ui, feta en balsamico – 14,00
  • Krokante kip met zoetzure komkommer en cashewnoten – 14,00

Flammkuchen XL

  • DHR met crème fraîche, rode ui & Grana Padano – 13,00

Extra topping + 2,00
keuze uit Serranoham, gerookte zalm of gegrilde groenten

Klassiekers

  • Erwtensoep met roggebrood en spek – 10,00
  • Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – 19,50
  • Schnitzel met pepersaus, spek en gebakken peterseliekrieltjes – 22,00
  • 2 kroketten (rundvlees of vegetarisch) met boerendesembrood – 12,00
  • Tosti – 7,50
  • Uitsmijter met boerendesembrood – 10,00

kaas, ham of spek + 1,00
zalm + 2,00

Broodjes TO GO

  • Broodje kaas – 5,25
  • Broodje ham – 5,75
  • Broodje gezond – 6,75

Menu du chef

  • 2-gangen menu – 37,50
  • 3-gangen menu – 47,50

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert met een crème van feta en pistachenoten – 14,50
  • Bisque van Noordzeekrab met in boter gekonfijte gamba’s – 14,50

Hoofdgerechten

  • Eendenborstfilet met crème van pompoen, Rosenval aardappelen, crumble van walnoot en schuim van vanille – 26,00
  • Kabeljauwfilet met antiboise van tomaat en komkommer, parelcouscous en zeekraal – 26,00

Nagerechten

  • Tarte Tatin met boerenjongens – 9,50
  • Chocoladetaart met karamelijs en pistachenoten – 9,50
Borrel

Warme hapjes

  • Bitterballen (9 stuks) – 9,50
  • Gemengde warme borrel (12 stuks) – 13,00
    Bitterballen, vegetarische mini loempia’s, krokante garnalen en frikandellen
  • Krokante kip met sesam (9 stuks) – 13,00
  • Groente-dumplings met sesamsaus (9 stuks) – 9,50
  • Vegetarische mini loempia’s (18 stuks) – 9,50
  • Zoete aardappelfrites met chillimayonaise – 7,00

Koude hapjes

  • Olijven met gerookte amandelen – 7,00
  • Plukbrood met Flor Y Sabor* olijfolie, hummus, Fleur de Sel boter, olijven, noten, cornichons en ingelegde uitjes – 9,00
  • Borrelplank met Old Rotterdamsche kaas, ambachtelijk gedroogde worst en walnoten – 15,00

* Heerlijke olijfolie? De Flor Y Sabor olijfolie is ook beschikbaar aan de bar voor 11,95!

Wijnen

Wit

  • Legendary – Sauvignon Blanc | Roemenië – 5 / 29
  • Puerta Adalia – Verdejo | Spanje – 5 / 29
  • Paseo – Chardonnay | Chili – 5 / 29
  • Casa Silva – Chardonnay | Chili – 6 / 35
  • Les Bertholes – Chardonnay | Frankrijk – 6,5 / 38
  • Cecilia Beretta – Pinot Grigio | Italië – 6,5 / 38
  • Flying solo – Grenache Blanc & Viognier | Frankrijk – 6,5 / 38
  • Thornbury – Sauvignon Blanc | Nieuw-Zeeland – 7 / 41
  • 1924 – Chardonnay | Verenigde Staten – 45
  • Light Live 0% – Chardonnay | Duitsland – 5 / 29

Rosé

  • Lust – Cinsault | Zuid-Afrika – 5 / 29
  • Terre d’AIX ception – Grenache & Cinsault | Frankrijk – 7 / 41
  • Live Light 0% – Sparkling Rosé – 6 / 35

Rood

  • Winetime – Merlot | Spanje – 5 / 29
  • Masseria Borgo dei Trulli – Primitivo | Italië – 6 / 35
  • Melodias – Malbec | Argentinië – 6 / 35
  • Valerino Salento – Susumaniello | Italië – 6,5 / 38
  • Borgo dei trulli – Primitivo Appassimento | Italië – 44
  • 1924 – Cabernet Sauvignon | Verenigde Staten – 45
  • Light Live 0% – Cabernet | Duitsland – 5 / 29

Mousserend

  • Jaume Serra – Cava Brut | Spanje – 6 / 35
Allergenenkaart
DRANKEN
  • De volgende dranken bevatten lactose: cappuccino, flat white, koffie verkeerd, latte macchiato, espresso macchiato, (warme) chocolademelk, ijskoffie & rivella.
  • Het supplement slagroom bevat ook lactose. Dit zit ook op de Irish/French/Spanish/DOM Benedictine Coffee.
  • De appeltaart bevat gluten & noten.
  • De taart van de week bevat in ieder geval gluten. Vraag een van onze medewerkers naar mogelijk andere allergenen. 
  • Alle bieren bevatten gluten
  • Alle wijnen bevatten sulfiet.
MENU

Seizoensspecialiteiten

  • Soep van de dag – 8,50
  • Salade van de week – 14,50
  • Vegetarische verassing – dagprijs
  • Weekspecials – dagprijs

Salades

  • Krokante kip met meloen, mango en chili – gluten | ei – 14,50
  • Tuinsalade met geroosterde groenten, hummus, amandelen en siepelconfituur – noten – 14,50

Maaltijdsalade met rustieke frites + 5,00

Brood

  • Avocado toast met gerookte zalm, gepocheerd ei en zongedroogde tomaat – gluten | ei | vis – 14,00
  • Serranoham met ingelegde ui, feta en balsamico gluten | lactose – 14,00
  • Krokante kip met zoetzure komkommer & cashewnoten – gluten | lactose | ei | noten – 14,00

Flammkuchen XL

  • DHR met crème fraîche, rode ui & Grana Padano – gluten | lactose – 13,00

Serranoham, gerookte zalm of gegrilde groenten – vis + 2,00

Warme gerechten

  • Erwtensoep met roggebrood en spek – selderij | gluten – 10,00
  • Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – gluten | schaaldieren | soja | pinda’s – 19,50
  • Schnitzel met pepersaus, spek en gebakken peterseliekrieltjes – lactose | ei | mosterd – 22,00
  • 2 kroketten (rundvlees of vegetarisch) met boerendesembrood – gluten | lactose | ei – 12,00
  • Tosti – gluten | lactose – 7,50
  • Uitsmijter met boerendesembrood – gluten | ei – 10,00

kaas – lactose, ham of spek + 1,00
zalm – vis + 2,00

Broodjes TO GO

  • Broodje kaas – gluten | lactose – 5,25
  • Broodje ham – gluten – 5,75
  • Broodje gezond – gluten | lactose | ei – 6,75

Menu du chef

  • Tweegangenmenu – 37,50
  • Driegangenmenu – 47,50

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert met een crème van feta en pistachenoten – lactose | noten – 14,50
  • Bisque van Noordzeekrab met in boter gekonfijte gamba’s – schaal- & schelpdieren | lactose | selderij| gluten – 14,50

Hoofdgerechten

  • Eendenborstfilet met crème van pompoen, Rosenval aardappelen, crumble van walnoot en schuim van vanille – lactose | gluten | ei | noten – 26,00
  • Kabeljauwfilet met antiboise van tomaat en komkommer, parelcouscous en zeekraal – vis | gluten – 26,00

Nagerechten

  • Tarte Tatin met boerenjongens – gluten | lactose | ei – 9,50
  • Chocoladetaart met karamelijs en pistachenoten – gluten | lactose | ei | noten – 9,50
BORREL

Warme hapjes

  • Bitterballen (9 stuks) – gluten | lactose | ei | soja | mosterd | selderij – 9,50
  • Gemengde warme borrel (12 stuks) – gluten | schaaldieren | lactose | ei | soja | sesam 13,00
    Bitterballen, vegetarische mini loempia’s, krokante garnalen en frikandellen
  • Krokante kip met sesam (9 stuks) – gluten | ei | sesam – 13,00
  • Groente-dumplings met sesamsaus (9 stuks) – gluten | ei | soja | sesam – 9,50
  • Vegetarische mini loempia’s (18 stuks) – gluten | ei | soja | sesam – 9,50
  • Zoete aardappelfrites met chillimayonaise – ei – 7,00

Koude hapjes

  • Olijven met gerookte amandelen – noten – 7,00
  • Plukbrood met Flor Y Sabor* olijfolie, hummus, Fleur de Sel boter, olijven, noten, cornichons en ingelegde uitjes – gluten | noten | lactose – 9,00
  • Borrelplank met Old Rotterdamsche kaas, ambachtelijk gedroogde worst en walnoten – noten | lactose – 15,00