Women’s Golf

Women’s Golf

Bijkletsen met vriendinnen, lekker een bakkie doen of borrelen, genieten van de natuur én sport met elkaar combineren? Je bent op de juiste plek, want golf heeft al die dingen in zich. Steeds meer vrouwen ontdekken golf, en jij?

Je kunt je op twee manieren in een nieuwe relatie storten, eerst een First Date, of meteen all the way! Weet je al dat je er helemaal voor gaat, schrijf dan meteen in voor de Women’s Golf cursus.

First Date

Een First Date is een kennismaking met golf alleen voor vrouwen, onder begeleiding van een golfleraar en gecombineerd met een hapje en een drankje. Durf jij een First Date met deze mooie sport aan? Meld je dan aan, alleen of met een vriendin, en wie weet is het straks wel liefde op het eerste gezicht tussen jou en golf.

Women’s golf golfcursus

Ben je al overtuigd om te gaan beginnen met Golf? Of enthousiast geworden na je First Date? Dan hebben we deze speciale Women’s Golf Cursus voor je! Mannen en vrouwen zijn gelijk, maar niet hetzelfde. Dus vandaar deze speciale insteek.
In een groepje met alleen vrouwen creëren een prettige veilige omgeving waarin we lekker actief bezig zijn in de natuur, gezelligheid en sportiviteit combineren.