Lid worden

Één baan voor liefhebbers

HET BEST BEWAARDE GEHEIM VAN ROTTERDAM

 De Hooge Rotterdamsche is er in eerste instantie voor haar leden, jong en oud, met een lage of hoge handicap. Onze leden zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bij De Hooge Rotterdamsche golft u met een abonnement/lidmaatschap dat bij u past!

ONZE LIDMAATSCHAPPEN / ABONNEMENTEN

Volledig lidmaatschap

Onbeperkt golfplezier op  de mooiste baan bij Rotterdam! Onze spectaculaire 18-holes golfbaan verveelt nooit en is een uitdaging voor golfers van elk niveau. Samen met anderen golfen? Onze golfclub organiseert tal van activiteiten/wedstrijden.

Nieuw: upgrade uw lidmaatschap met Golfchain en/of SuperGolf en golf in 2020 op nog veel meer prachtige banen.

Vakantieabonnement

€360

Viert u uw vakantie deze zomer in eigen land? Kom dan onbeperkt golfen op De Hooge Rotterdamsche met on-Hollandse hoogteverschillen. Met het vakantieabonnement golft u twee maanden onbeperkt voor slechts € 360,-.

Rondenkaart

€275

Met de 10-rondenkaart bespaart u in de zomer tot wel
€ 115. U golft namelijk tien keer 9-holes, of vijf keer 18-holes, voor slechts € 275,-! De rondenkaart is persoonsgebonden en kan éénmaal per kalenderjaar worden aangeschaft.

Twilight abonnement

Hét abonnement voor golfers die overdag werken en graag aan het einde van de dag golfen. Speel een heel jaar lang tijdens de daluren onbeperkt 7 dagen per week op De Hooge Rotterdamsche! Natuurlijk recreatief maar u kunt ook deelnemen aan de in de daluren georganiseerde clubwedstrijden en -activiteiten.

Jeugd lidmaatschap

v.a. €325

Ontdek ook hoe leuk golfen is! Bij De Hooge Rotterdamsche ben je jeugdlid van je 6e tot t/m je 21e. Naast wekelijks lessen kun je meedoen aan allerlei leuke activiteiten.
Geef je op voor twee gratis proeflessen. Misschien wordt je wel net zo goed als oud-jeugdlid Joost Luiten.

Jong volwassen lid

Jonge golfers tussen de 22 en 29 jaar genieten van een korting van 50% op het volledige lidmaatschap!
Met dit lidmaatschap golf je recreatief, maar kun je ook deelnemen aan clubwedstrijden en -activiteiten, inclusief de landelijke NGF-competitie.

Starters abonnement

€410

Leer in vier maanden ‘echt’ golfen en haal je handicap 54! Onze golfprofessionals maken je helemaal wegwijs in de golfsport en nemen je in de eerste les meteen mee de baan in! Het startersabonnement is een totaalpakket inclusief o.a.: lessen, oefenmateriaal en vier maanden speelrecht.

GOLF4BUSINESS

U wilt uw relatienetwerk versterken, uw naamsbekendheid vergroten, uw maatschappelijke betrokkenheid tonen en ook nog aan uw lichamelijk conditie werken. Het liefst binnen een zakelijke en sportieve omgeving? Kies dan voor een Golf4Business-pakket bij De Hooge Rotterdamsche!

80+ Lidmaatschap

Senioren van 80 jaar of ouder profiteren van een zeer voordelig tarief. Het 80+ lidmaatschap kent dezelfde voordelen als het volledige lidmaatschap zoals onbeperkt golfen, deelname aan clubactiviteiten en NGF handicapregistratie.

NGF HANDICAP-REGISTRATIE

€99

Op zoek naar een homecourse? Registreer je handicap bij De Hooge Rotterdamsche en profiteer van vele voordelen:

  • NGF handicap registratie
  • Gebruik van de Golf.nl app
  • Twee 9-holes vouchers
  • Korting op uw ronde