Borrel

Warm

  • Nachos met tomatensalsa, guacamole en kaas € 7
  • Bitterballen 9 – € 6,50
  • Kaasstengels 9 – € 6,50
  • Mini frikandellen 9 – € 7
  • Vegetarische kaas-spinazie bitterballen 9 – € 7
  • Kipstukjes in Japans broodkruim 6 –  € 7
  • Serranoham kroketjes 6 – € 7
  • Zalm kroketjes 6 – € 7
  • Gemengd bittergarnituur 12 – € 8

Koud

  • Bruschetta met tomaat, basilicum, ui en knoflook 3 – € 5
  • Boerenkaas met kletzenbrood – € 8

Proeverij plank
Pastrami, worst, zalm, boerenkaas, rauwkost, groentenchips en bitterballen (6) – € 14,50

Vega Proeverij plank
Bruschetta, olijven, rauwkost, groentenchips, boerenkaas, avocado en kaas-spinazie bitterballen (6) – € 14,50

 

Lunch

Brood, wit of meergranen

  • Jonge kaas of achterham – 6
  • Geitenkaas, walnoten, honing, appel – 8
  • Gerookte zalm, rode ui, kappertjes, en bieslook – 9
  • Toast met avocado, gekookt ei en tomaat  – 7
  • Wrap caprese: tomaat, buffelmozzarella, basilicum, pijnboompitten – 8
  • Wrap caprese met gerookte zalm: tomaat, buffelmozzarella, basilicum, pijnboompitten – 9

Salades

  • Ceasar: romeinse sla, tomaat, croutons, ei, spekjes, kip, Caesar dressing – 11
  • Geitenkaas: gemengde groene salade, appel, noten en honing – 11
  • Atlantische: met dagverse vis. kappertjes en een groene dressing – 14

Lunch to go

  • Jonge kaas – 4
  • Boerenham – 4
  • Gezond – 6

Warme gerechten

  • 12-uurtje: Soep van de dag, kroket, ham, kaas, salade en brood – 10
  • Bol met kip Pikant gekruid, groenten en Piri Piri saus  – 9
  • Twee rundvleeskrokketten of groentekroketten met friet of brood – 9
  • Uitsmijter ham/kaas of spek – 8
  • Boerenomelet: gemengde groenten en Italiaanse kruiden – 8
  • Bol met brie, ham, walnoot en honing – 8

Tosti

  • Jonge kaas en boerenham – 4
  • Geitenkaas, gegrilde groenten en Italiaanse kruiden- 5

Soepen

  • Wisselende soep – 6
Diner

Voorgerechten

  • Bruschetta, tomaat, basilicum, ui en knoflook – 6
  • Wisselende soep – 6
  • Meloen met serranoham – 9
  • Caprese: tomaat, mozzarella, basilicum  – 8
  • Caprese met gerookte zalm, tomaat, mozzarella, basilicum – 10
  • Tartaar van mango met gamba’s – 10

Maaltijd salades

  • Ceasar: romeinse sla, tomaat, croutons, ei, spekjes, kip, Caesar dressing –11
  • Geitenkaas: gemengde groene salade, appel, noten en honing –11
  • Atlantische: dagverse vis met kappertjes en groene dressing – 14

Hoofdgerechten

  • Kipsaté: atjar, pindasaus, salade en friet – 15
  • Tournedos van ossenhaas: rosé gebakken met kalfjus, friet en seizoengroenten – 20
  • Roodbaars met seizoensgroenten en kreeftensaus  – 18
  • Gekonfijte eend met gebakken kriel en spekjes – 18
  • Scholfilet met zeekraal cantharellen en een beurre blanc – 17
  • Portobello gevuld met geitenkaas uitjes en zongedroogde tomaat – 14
  • Risottoburger: op geroosterde bol, tomaat, rucola en basilicumsaus – 14

Extra

  • Friet met mayonaise –  3
  • Gemengde rauwkostsalade met dressing – 3

Nagerechten

  • Kaas, proeverij van drie Hollandse kazen en kletzenbrood – 8
  • Vers fruit met vlierbessensiroop en vanille ijs – 6
  • Aardbeien met vanille ijs en slagroom – 6
Wijnen

Wit

  • Marques de la Carrasca – Sauvignon blanc 3,50 / 19
  • La Plume – Chardonnay 3,50 / 19
  • Casa Silva –  Semillion 4 / 24
  • Cum Laude Chardonnay 22
  • Bellingham – Chenin blanc – 24
  • QuercusPinot Grigio 27
  • Johann Müllner – Gruner Veltliner – 29
  • Esk Valley – Sauvignon Blanc – 35

Rosé

  • La Plume – Cinsault 3,50 / 19
  • Terre AIXception – Grenache 5 / 30

Rood

  • Marques de la Carrasca – Shiraz 3,50 / 19
  • La Plume – Merlot 3,50 / 19
  • Doppio Amaro – Negroamaro 22
  • Casa Silva – Cabernet Sauvignon 24
  • Bellingham – Shiraz 3,50 / 19
  • Casa Silva – Pinot Noir 35
  • Bodega Sottano, Reserva Especial – Malbec 39

Mousserend

  • Jaume Serra, Cava, Brut – 5 / 25