Borrel
- Broodplankje met Spaanse olijfolie en smeersel- € 6,50
- Bitterballen 9 – € 8
- Kaasstengels 9 – € 8
- Mini frikandellen 9 – € 7,50
- Gemengd bittergarnituur 12 – € 10,50
- Gekruide gehaktballetjes met Westlandse tomatensaus – € 8,50
- Garnalen in knoflookolie met breekbrood – € 9
- Diverse groentesticks en chips met dipsaus- € 5,50
- Gemengde olijven – € 5,50
- Borrelplank – € 16
Serranoham, Italiaanse worst, zalm, boerenkaas, rauwkost en bitterballen - Zoete aardappelfriet met chilimayo en basilicum crème fraîche – € 6
Lunch
Brood, meergranen of wit
- Gerookte zalm, kappertjes, wasabi-mayonaise en zeewiervlokken – € 12
- Gezond: ham, kaas, tomaat, gekookt ei en salade – € 8,50
- Caprese: Mozzarella, tomatenmix, pijnboompitten en basilicumdressing – € 7,50
- Carpaccio met truffelmayonaise – € 10,50
- Wrap kipfilet met kruidenkaas, tomaat en salade – € 7,50
Tosti, meergranen of wit:
- Ham en kaas – € 6
- Runderpastrami met tomatentapenade en mozzarella – € 7
Salades
- Caesar met kip, bacon, ei en tomaat – € 15
- Geitenkaas met noten, appel en kletsenbrood – € 14,50
- Gerookte zalm met avocado, uienringen en kappertjes – € 16,50
- Watermeloen met witte kaas, granaatappel en rode ui – € 13,50
Warme gerechten
- Soep van de dag – € 6,50
- Twee rundvlees- of groentekrokketten met brood – € 10
- Uitsmijter ham (extra toevoeging van kaas of spek voor € 0,75 per supplement) – € 10
- Boerenomelet – € 10,50
- Kip uit de wok in pikante saus – € 9,50
- Flatbread grill: vurige kip, kaas, sriracha crème en groene kruiden – € 9
Lunch TO GO
- Jonge kaas – € 5
- Boerenham – € 6
van 11:30 tot 16:30 uur
Diner
Voorgerechten
- Soep van de dag – € 6,50
- Broodplankje met Spaanse olijfolie en smeersels – € 6,50
- Geitenkaas, gegratineerd met vijgencompote, noten en kletsenbrood – € 11,50
- Carpaccio met pijnboompitten, pestodressing en Grana Padano – € 11
- Gerookte zalm met rode ui, kappertjes en wasabi crème – € 13,50
- Torentje van gerookte forel met zoetzure venkel en limoendressing – € 13
Maaltijdsalades
- Caesar met kip, bacon, ei en tomaat – € 15
- Geitenkaas met noten, appel en kletsenbrood – € 13,50
- Gerookte zalm met avocado, uienringen en kappertjes – € 16
- Watermeloen met witte kaas, granaatappel en rode ui – € 13,50
Hoofdgerechten
- Kipsaté met atjar, pindasaus, salade en friet – € 18
- Hamburger met rode uienchili, spek, tomaat en tortilla chips – € 18
- Wienerschnitzel met champignons, zilveruitje en tomaat – € 16,50
- Diamanthaas met Madeira-jus – € 23,50
- Vangst van de dag met bijpassende saus en garnituur – € 24
- Lamssteak met klassieke mint jus – € 25,50
- Avocadoburger op geroosterd brood met zoete lemon saus (V) – € 17,50
Nagerechten
- Coupe De Hooge Rotterdamsche met sorbetijs, advocaat en slagroom- € 8,50
- Luchtig ijstaartje van zomerfruit – € 9
- Chocolade lavacake met aardbeien en slagroom – € 9
Vanaf 17:00 uur
Wijnen
Wit
- Marques de la Carrasca – Sauvignon blanc 4,20 / 24
- La Plume – Chardonnay 4,20 / 24
- Casa Silva – Semillion 4,5 / 25
- Cum Laude – Chardonnay 4,20 / 24
- Bellingham – Chenin blanc – 27,5
- Quercus – Pinot Grigio 5,25 / 30
- Johann Müllner – Gruner Veltliner 29
- Esk Valley – Sauvignon Blanc 36
Rosé
- La Plume – Cinsault 4,20 / 24
- Terre AIXception – Grenache 5,20 / 30
Rood
- Marques de la Carrasca – Shiraz 4,20 / 24
- La Plume – Merlot 4,20 / 24
- Doppio Amaro – Negroamaro 23
- Casa Silva – Cabernet Sauvignon 26,50
- Bellingham – Shiraz 26,50
- Casa Silva – Pinot Noir 36
- Bodega Sottano, Reserva Especial – Malbec 40
Mousserend
- Jaume Serra, Cava, Brut – 5,5 / 28,50