Borrel

Warm

  • Nachos met tomatensalsa, guacamole en kaas € 7
  • Bitterballen 9 – € 6,50
  • Kaasstengels 9 – € 6,50
  • Mini frikandellen 9 – € 7
  • Vegetarische kaas-spinazie bitterballen 9 – € 7
  • Kipstukjes in Japans broodkruim 6 –  € 7
  • Serranoham kroketjes 6 – € 7
  • Zalm kroketjes 6 – € 7
  • Gemengd bittergarnituur 12 – € 8

Koud

  • Boerenkaas met kletzenbrood – € 8

Proeverij plank
Pastrami, worst, zalm, boerenkaas, rauwkost, groentenchips en bitterballen (6) – € 14,50

Vega Proeverij plank
Bruschetta, olijven, rauwkost, groentenchips, boerenkaas, avocado en kaas-spinazie bitterballen (6) – € 14,50

 

Lunch

Brood, wit of meergranen

  • Jonge kaas of achterham – 6
  • Geitenkaas, walnoten, honing, appel – 8
  • Gerookte zalm, rode ui, kappertjes, en bieslook – 9
  • Toast met avocado, gekookt ei en tomaat  – 7
  • Wrap caprese: tomaat, buffelmozzarella, basilicum, pijnboompitten – 8
  • Wrap caprese met gerookte zalm: tomaat, buffelmozzarella, basilicum, pijnboompitten – 9

Salades

  • Ceasar: romeinse sla, tomaat, croutons, ei, spekjes, kip, Caesar dressing – 11
  • Geitenkaas: gemengde groene salade, appel, noten en honing – 11
  • Atlantische: met dagverse vis. kappertjes en een groene dressing – 14

Lunch to go

  • Jonge kaas – 4
  • Boerenham – 4
  • Gezond – 6

Warme gerechten

  • 12-uurtje: Soep van de dag, kroket, ham, kaas, salade en brood – 10
  • Bol met kip Pikant gekruid, groenten en Piri Piri saus  – 9
  • Twee rundvleeskrokketten of groentekroketten met friet of brood – 9
  • Uitsmijter ham/kaas of spek – 8
  • Boerenomelet: gemengde groenten en Italiaanse kruiden – 8
  • Bol met brie, ham, walnoot en honing – 8

Tosti

  • Jonge kaas en boerenham – 4

Soepen

  • Wisselende soep – 6

Tot 16:30 uur

Diner

Voorgerechten

  • Wisselende soep – 6
  • Tomatensoep – 6
  • Carpaccio van rundvlees – 10 
  • Zalmtartaar met rode biet – 11
  • Caprese: tomaat, mozzarella, basilicum  – 8
  • Gamba’s met risotto en paddenstoelen – 10

Maaltijd salades 

  • Ceasar: romeinse sla, tomaat, croutons, ei, spekjes, kip, Caesar dressing –11
  • Geitenkaas: gemengde groene salade, appel, noten en honing –11
  • Atlantische: dagverse vis met kappertjes en groene dressing – 14

Hoofdgerechten

  • Satéschotel (filet) – 15
  • Kalfs entrecote met gepofte aardappel en truffeljus – 20
  • Zalmburger; gegrilde zalm met avocado, sla en tomaat met honingmosterdsaus  – 15
  • Tournedos van ossenhaas: rosé gebakken met bospaddenstoelensaus, friet en seizoengroenten – 20
  • Boeuf Bourgignon van Jack Fruit (vega) – 16
  • Hamburger italiaanse stijl, serranoham en parmezaanse kaas – 15

Extra

  • Friet met mayonaise – 3
  • Gemengde rauwkostsalade met dressing – 3

Nagerechten 

  • Kaas, proeverij van drie Hollandse kazen en kletzenbrood – 8
  • Coupe DHR, 2 smaken roomijs en vruchtencompote – 6

Vanaf 17:00 uur

 

Wijnen

Wit

  • Marques de la Carrasca – Sauvignon blanc 3,50 / 19
  • La Plume – Chardonnay 3,50 / 19
  • Casa Silva –  Semillion 4 / 24
  • Cum Laude Chardonnay 22
  • Bellingham – Chenin blanc – 24
  • QuercusPinot Grigio 27
  • Johann Müllner – Gruner Veltliner – 29
  • Esk Valley – Sauvignon Blanc – 35

Rosé

  • La Plume – Cinsault 3,50 / 19
  • Terre AIXception – Grenache 5 / 30

Rood

  • Marques de la Carrasca – Shiraz 3,50 / 19
  • La Plume – Merlot 3,50 / 19
  • Doppio Amaro – Negroamaro 22
  • Casa Silva – Cabernet Sauvignon 24
  • Bellingham – Shiraz 24
  • Casa Silva – Pinot Noir 35
  • Bodega Sottano, Reserva Especial – Malbec 39

Mousserend

  • Jaume Serra, Cava, Brut – 5 / 25