Rijnmond Open Golf

Rijnmond Open Golf 2022

Inschrijving 11e editie geopend
Eind augustus organiseert Golfbaan De Hooge Rotterdamsche in samenwerking met golfclub De Hooge Rotterdamsche weer een jaarlijks uitdagende strokeplay toernooi. Dit toernooi staat open staat voor alle amateurs binnen Nederland. De beste handicappers worden direct geplaatst voor het finale weekend, de overige spelers dienen zich te kwalificeren door middel van voorrondes die plaats vinden in de week. Inschrijven kan op www.rijnmondopengolf.nl. (al 73 inschrijvingen!)

Rotterdam Golf Tour
Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Bij deelname aan minimaal twee toernooien vindt automatische deelname plaats aan het klassement. Meer informatie vindt u op www.rotterdamgolftour.nl.

Vrijwilligers
Zoals voorgaande jaren duidelijk is geworden, kan het Rijnmond Open alleen succesvol verlopen met een groot aantal vrijwilligers. De laatste editie in 2019 hebben zo’n 50 vrijwilligers hun bijdrage geleverd aan het succesvolle verloop van het toernooi.

Ook voor het komende Rijnmond Open Golf zijn we op zoek naar een vergelijkbaar aantal vrijwilligers. Aanvullende informatie vindt u op www.rijnmondopengolf.nl/vrijwilligers. Aanmelden als vrijwilliger kunt u via het inschrijfformulier op de website van het Rijnmond Open.