Wildavond | zaterdag 15 november

Half oktober start traditioneel het wildseizoen, één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Op zaterdag 15 november organiseren we de jaarlijkse Wildavond. Tijdens de wildavond zullen er 5 heerlijke wildgerechten geserveerd worden:
- Amuse van de chef
- Ceviche van Sint Jacobsschelpen met gerookte paling, crème fraîche en wonton
- Gelakte kwartel met bietenrisotto, erwten en gedroogde oesterzwammen
- Tartaar van eryngii en shiitake met wildbouillon, gerookte eendenborst en verse truffel
- Hertenrugfilet in pistachekorst met geglaceerde Granny Smith appel, spruiten en huisgemaakte kroket van kastanje en aardappel
- Palet van chocolade
Kom deze avond genieten van dit (h)eerlijke wildmenu! De kosten zijn € 67,50 per persoon exclusief dranken. Ontvangst vanaf 18:30 uur. Het diner start om 19:00 uur.
Reserveer snel een tafel in de brasserie of via een e-mail naar brasserie@dehoogerotterdamsche.nl.